Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Гемсворт розповів, як живе, щоби уникнути хвороби Альцгеймера

Факти

06 жовтня
388

Кріс Гемсворт розповів, як живе, щоби уникнути хвороби Альцгеймера

Кріс Гемсворт — австралійський актор, поділився тим, що робить, аби зменшити шанс виникнення хвороби Альцгеймера, та який веде спосіб життя. Про це повідомляє видання Marca.


Кріс, який став відомим передовсім завдяки ролі Капітана Америки у франшизі "Месники", нещодавно дізнався, що у нього є високий ризик виникнення Альцгеймера через генетику та двома копіями певного гена, який збільшує ймовірність розвитку хвороби.


Актор прислухався до лікарів і почав частіше проводити час наодинці й ліпше спати.


"Я завжди дотримувався обов’язків щодо фізичних вправ, але останнім часом справді відчув, як важливо відводити час собі без будь-якого стороннього голосу чи стимуляції та знаходити час, щоб побути у тиші", — поділився Гемсворт.

 


Актор завжди займався фізичними вправами, проте зараз намагається серйозніше підходити до ментального здоров’я. Також він почав приймати крижані ванни й частіше перебувати на самоті.


"Моя вага сильно змінюється через різні ролі, а також через мої власні інтереси щодо того, аби випробувати своє тіло. Додаю більше кардіо і тренувань на витривалість, яким віддаю перевагу перед важкими заняттями", — доповнив Кріс.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter