Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Гемсворт демонструє свій невимушений повсякденний стиль

Люди

Богдана СВІТЕНКО
28 липня 11:00
431
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кріс Гемсворт знову вдома

Кріс Гемсворт демонструє свій невимушений повсякденний стиль

Життєві історії

 

Австралійський актор Кріс Гемсворт мав невимушено стильний вигляд, коли повернувся до Сіднея зі США. 40-річного актора помітили, коли він крокував терміналом аеропорту.

 

 

Кріс був у звичайній білій футболці з плетеним легким кардиганом. Гемсворт, який став зіркою фільму «Тор» завдяки ролі скандинавського бога грому, також одягнув пару синіх джинсів вільного крою та улюблені білі кросівки. Актор прикрив своє відоме обличчя дизайнерськими сонцезахисними окулярами та додав чорну кепку. Свій образ він довершив золотим ланцюжком і каблучкою, а також темними браслетами в стилі бохо. 

 

Нещодавно Кріс був у відпустці в Європі. Він і його дружина Ельза Патакі взяли своїх трьох дітей на відпочинок до Іспанії, щоб оглянути визначні пам'ятки Барселони. Зіркова родина відвідала найкращі місця міста, в якому вони відпочивали. Також вони насолоджувалися спільними велопрогулянками. Під час подорожі пара відсвяткувала 48-й день народження Ельзи.

 

Кріс Гемсворт перебуває в шлюбі з іспанською акторкою Ельзою Патакі з 2010 року. Подружжя виховує трьох спільних дітей: 12-річну Індію Роуз та 10-річних близнюків Трістана й Сашу. Гемсворт і його родина проживають у місті Байрон-Бей (Австралія).

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter