Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Еванс уперше розповів про свій шлюб за місяць після одруження

Люди

15 жовтня
240

Кріс Еванс уперше розповів про свій шлюб за місяць після одруження

ЗІРКИ

 

Кріс Еванс — американський актор кіно, розповів про свій шлюб з Альбою Баптістою за місяць після того, як пара одружилася. Про це повідомляє видання E! Online.


Зірка франшизи про "Месників", який зіграв Капітана Америку, вперше розповів про своє одруження з акторкою Альбою Баптістою, яка на 16 років молодша.


"Я одружився. Це було справді чудово. У нас було дві церемонії. Ми провели одну на східному узбережжі, одну в Португалії — португальською мовою моєї дружини. Так, так! Уперед Португаліє!" — сказав він на New York Comic Con.

 


Також знаменитість зізнався, що йому дуже сподобалася весільна церемонія.


"Ті з вас, хто одружений, знають, що це багато від вас вимагає. Але тепер, коли ми через це пройшли, ми просто насолоджувалися життям, готуючись до осені, моєї улюбленої пори року. Зараз це найкраща пора року. Зараз ми просто відпочиваємо, насолоджуємося життям і розмірковуємо", — доповнив Еванс.


Нагадаємо, що чутки про одруження Кріса й Альби з’явилися кілька тижнів тому. Вони одружилися у приватній резиденції в Массачусетсі у компанії сім’ї та друзів. Зокрема, були колеги актора з Marvel: Роберт Дауні-молодший, Кріс Гемсворт, Джеремі Реннер.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter