Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Еванс святкував 43-й день народження з коханою жінкою

Факти

Марія КАЛУШ
16 червня 10:38
238
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кріс Еванс і його дружина

Кріс Еванс святкував 43-й день народження з коханою жінкою

Життєві історії

 

 

13 червня актор Кріс Еванс відзначив свій 43-й день народження. Це його перший день народження в статусі одруженого чоловіка.


2023 рік став знаковим для зірки "Капітана Америки", адже у вересні він поєднався шлюбом з португальською актрисою Альбою Баптістою. Церемонія одруження відбулася скромно в Кейп-Коді, де були присутні лише близькі друзі та колеги з Marvel, враховуючи Роберта Дауні-молодшого, Кріса Гемсворта, Джеремі Реннера та Скарлетт Йоханссон.


Альба Баптіста португальська акторка, яка здобула популярність завдяки своїм ролям у кіно, на телебаченні та в театрі. Її міжнародне визнання прийшло після головної ролі в серіалі Netflix "Монахиня-воїн".

 


Під час торішнього Comic-Con у Нью-Йорку Еванс поділився деякими подробицями весілля, розкривши, що насправді було проведено дві церемонії: одну в Кейп-Коді, а другу в Португалії, на батьківщині 26-річної Альби.


"Це було справді чудово. У нас було дві церемонії, — зізнався актор, додавши: Вони були чудові та гарні. Планування весілля це складне завдання. Для тих, хто одружений, це багато чого від вас вимагає. Тепер, коли ми це подолали, ми просто насолоджуємося життям, готуючись до осені, моєї улюбленої пори року. Зараз найкраща пора року. Ми просто відпочиваємо, насолоджуємося життям і розмірковуємо".


Уперше як пара Еванс та Баптіста з'явилися на публіці на вечірці Vanity Fair Oscar у березні 2024 року. Їхні образи гармонійно поєднувалися: Кріс вибрав стильний червоний костюм від Santoni, білу сорочку та чорну краватку, а Альба сяяла в елегантній білій сукні-колонці з чорним бюстом. Її образ доповнювала романтична зачіска, діамантове намисто, каблучка та манікюр у тон костюма чоловіка.


Скільки заробляє Кріс Еванс?


Еванс заробив 35 мільйонів доларів за роль Капітана Америки у фільмі "Месники: Завершення". Це робить його одним із найдорожчих акторів у світі.


Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter