Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Дженнер піддають критиці за надмірний Photoshop

Люди

Марія КАЛУШ
08 червня 15:58
171
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кріс Дженнер має власну думку

Кріс Дженнер піддають критиці за надмірний Photoshop

Життєві історії

 

 

68-річна зірка серіалу «Кардашьян» та «момагер» Кріс Дженнер опинилася в центрі скандалу після публікації фото в бікіні на честь дня народження своєї близької подруги Шеллі Азофф. Її фолловери в інстаграмі запідозрили, що фото було відредаговано за допомогою Photoshop, щоб підкреслити її фігуру.

 

Дженнер опублікувала фото, на якому вона позує в бікіні з глибоким вирізом на тлі океану. Деякі шанувальники відразу помітили, що фотографія має нереальний вигляд, і звинуватили Дженнер у використанні Photoshop.

 

Критику було зосереджено на тому, що її фігура має надто ідеальний вигляд, а риси обличчя занадто гладкі. Це не вперше, коли Дженнер звинувачують у використанні Photoshop. Її раніше критикували за редагування фотографій себе та своїх доньок.

 

 

Деякі люди вважають, що Дженнер подає нереалістичні стандарти краси, а інші стверджують, що вона має право редагувати свої фотографії, як їй заманеться.

 

Один із фоловерів написав: «Щось не так... хм-м-м... цікаво, що це може бути?». Інший фоловер: «Це один із найгірших фотошопів, які я коли-небудь бачив; тут усе як фотошоп»

 

Дженнер відома тим, що використовує фільтри та Photoshop у своїх публікаціях в соціальних мережах. Її дочок, Кім, Кортні, Хлої, Кендалл і Кайлі, також часто критикують за те ж саме.

 

Незважаючи на критику, Дженнер не заперечує використання Photoshop. Вона далі публікує фотографії, які, на думку інших, відредаговані. 


  Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter