Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кортні Кардашьян розповіла про найважче в її житті під час вагітності

Факти

Марія КАЛУШ
26 червня 15:45
248
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кортні Кардашьян і екстренна операція

Кортні Кардашьян розповіла про найважче в її житті під час вагітності

Життєві історії

 

 

Кортні Кардашьян з любов’ю заколисувала свого семимісячного сина Роккі, коли вона та її чоловік Тревіс Баркер позували для зворушливого знімка. Знімок зробила 18-річна дочка Тревіса Алабама Луелла Баркер, яку він ділить зі своєю колишньою дружиною Шанною Моаклер.


Алабама, яка має теплі стосунки з мачухою, опублікувала знімок у своїх Insta Stories у понеділок увечері та радісно написала: "Мої улюблені люди". Вона та її родина подорожували Техасом перед вечірнім концертом Тревіса у Форт-Верті у вівторок із його групою Blink-182, в якій він грає на барабанах.


48-річний Тревіс і 45-річна Кортні відгуляли весілля в Портофіно, Італія, влітку 2022 року, а торік у листопаді народився їхній маленький хлопчик.

 

Мила картина з’явилася за тиждень після того, як Кортні розповіла про стан здоров’я, через який їй зробили екстрену операцію на плоді під час вагітності Роккі. "Дитині Роккі довелося зробити внутрішньоутробну операцію через рідину в легенях", — сказала вона минулого тижня в епізоді The Kardashians на Hulu.


"Це надзвичайно рідкісне явище, і нам пощастило, що ми це виявили, — пояснила вона на сповіді. — І дякую тобі, Боже, за цю успішну операцію. Я, чесно кажучи, дуже вдячна, у мене немає слів". Вона оголила душу про своє занепокоєння, сказавши: "Мене переповнював страх після операції та рідини в його легенях".

 


Вона відверто розповіла про те, як упоралася з важким випробуванням, сказавши, що "я почала розмовляти з дитиною щодня, промовляти свої молитви, і після того, як у мене відбулася зміна мислення, рідина повністю зникла, після цього в нас не було жодної проблеми". 


Кортні, в якої її старші діти, 14-річний Мейсон, 11-річна Пенелопа та дев'ятирічний Рейн з колишнім нареченим Скоттом Дісіком, уперше оприлюднила інформацію про операцію минулого вересня. "Як людина, яка мала три дійсно легкі вагітності в минулому, я не була готова до страху поспішати на термінову операцію на плоді", — поділилася вона тоді.

 


"Я не думаю, що хтось, хто не проходив через схожу ситуацію, може почати розуміти це почуття страху", — додала Кортні в інстаграмі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter