Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Королі репу": опублікували трейлер нового українського фільму

КІНО

18 травня
165

Стрічка за участі Антона Велбоя, Ірми Вітовської та інших українських акторів.

"Королі репу": опублікували трейлер нового українського фільму

"Королі репу" вийде у прокат українських кінотеатрів улітку 2023 року. В мережі опублікували офіційний трейлер нової кримінальної драми.

 

Про це пишуть на сайті Державного агентства України з питань кіно.

 

У центрі сюжету постає хлопець Діма на прізвисько "Казан", він прагне стати популярним репером і підкорити серце дівчини, однак для того, щоб досягнути успіху, потрібно чимало грошей. Одного дня йому пропонують швидко та легко підзаробити, хлопець ризикує і…потрапляє в кримінальну історію. Він намагатиметься виплутатись і розв'язувати всі проблеми, які наваляться на його плечі, проте це зробити не так легко.

 

У фільмі знялися українські актори та акторки. Зокрема, Михайло Дзюба, раніше він брав участь у стрічці "Між нами", та Ірма Вітовська, яка відома своїми ролями у кінокартинах "Мої думки тихі", "Коза Ностра. Мама їде", "Леся+Рома" тощо. У новій трагікомедії також знялися Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як і Андрій Борис. Окрім цього, головну роль у стрічці виконав популярний український співак Wellboy, серед найвідоміших його треків є "Гуси", "Вишні", "Додому".


У створенні фільму значну увагу відвели музичному ряду стрічки. Під час перегляду глядачі почують треки Kalush, Cepasa, KAZKA, Crechet і Wellboy.

 

Нагадаємо, нещодавно вийшов трейлер науково-фантастичного бойовика про акул "Мег 2: Западина".

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter