Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Коля Сєрга розповів, яка зірка відмовилась виступити перед бійцями на фронті

Факти

31 серпня
105

Коля Сєрга розповів, яка зірка відмовилась виступити перед бійцями на фронті

Коля Сєрга — співак і ведучий, поділився, що українська співачка Тіна Кароль перехотіла їхати виступати до захисників на передову. Про це він розповів на YouTube-каналі "Ґрунт".


Артист, який після початку великомасштабного вторгнення пішов воювати у Збройні сили України, заявив, що багато знаменитостей відмовляється виступати на фронті, і здебільшого це ті, хто часто перебуває за кордоном.


Сам Коля учасник "Культурного десанту", в якому є різні популярні українці. Наприклад, репер Ярмак, письменник Павло Вишебаба, Саша Чемеров та інші.


"Хтось просто обіцяв і не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. Вона за день (до виступу) постійно з'їжджала, відмовлялася. Ну, їй страшно було. І я розумію, що в неї знаходилися якісь причини, але базова — просто страх. Може, вона до госпіталів приєднається", — зазначив Сєрга.

 

Фото: instagram.com/tina_karol


До того ж він доповнив, що не тільки Кароль боїться їхати на передову.


"Багато відмовляється. Багато хто боїться. Це переважно ті зірки, які більшу частину війни перебувають за кордоном. Узагалі, люди, які перебувають за кордоном, коли приїжджають, їм страшно. І цей страх дуже ірраціональний, він десь перебільшений і сковує. І ти розумієш, що навіть якщо взяти таку людину із собою, то більше буде проблем там, на місці", — каже артист.


Ведучий доповнив, що є й ті, хто його приємно здивував. Як-от співак Козак Сіромаха, або ж Мирослав Кувалдін, лідер гурту "The ВЙО":


"Я багато кого не знав і в мене в принципі не було якогось ставлення. Але, познайомившись, я був дуже приємно здивований, що у нас є така людина в Україні. Той самий Козак Сіромаха".

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter