Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

KOLA презентувала нову пісню "Під крилом"

Факти

29 липня
136

KOLA презентувала нову пісню "Під крилом"

KOLA — українська співачка, потішила шанувальників новою піснею про кохання "Під крилом". Прем’єра кліпу відбулась 28 липня на її власному YouTube-каналі.


Пронизливе відео до треку виконавиця записала біля моря та в морі. Слова і мелодія сповнені тепла, любові й щирості. Текст розповідає, що кожен із нас своїми крилами може подолати які завгодно перешкоди та допомогти іншим.

 

Скриншот із кліпу


"Ця пісня про ті неймовірні почуття, які тебе охоплюють, коли обіймає твоя кохана людина. Здається, що ось тут і зараз, у цей момент усе добре, спокійно й можна не перейматися, взагалі, всі тривоги відступають, а душу наповнює гармонія, адже ти під тим самим "крилом" коханого. Дуже важливо мати в житті людину, яка тебе завжди підтримає, врятує від страхів та додасть сил. А коли між вами кілометри, достатньо лише подумки згадати ці обійми й відчуття, адже вони здатні оберігати й на відстані", — висловилась вона.


Нагадаємо, що попередню відеороботу на пісню "Чи Разом" KOLA теж записувала на морі. Як каже сама співачка, за час, що минув між двома композиціями, вона дуже виросла як особистість та змінилась.


Трек доступний на всіх платформах.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter