Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Клінт Іствуд сумує за своєю багаторічною партнеркою Крістіною Сандерою

Факти

Марія КАЛУШ
20 липня 23:05
57
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Клінт Іствуд і важка втрата

Клінт Іствуд сумує за своєю багаторічною партнеркою Крістіною Сандерою

 

 

Багаторічна партнерка Клінта Іствуда Крістіна Сандера померла у віці 61 року. Оскароносний актор і режисер, якому 94 роки, підтвердив цю трагічну новину, що розбиває серце, у своїй заяві в четвер. Пара була у взаєминах із 2014 року. 


Режисер і актор Іствуд сказав: «Крістіна була прекрасною, турботливою жінкою, і мені її дуже бракуватиме».


Представник Warner Bros. повідомив THR, що ніякої додаткової інформації про смерть Крістіни не буде, оскільки Іствуд оплакує втрату наодинці.


Іствуд і Сандера познайомилися, коли вона працювала офіціанткою в ресторані готелю Іствуда Mission Ranch у Кармелі, штат Каліфорнія, 2014 року. Незважаючи на 33-річну різницю у віці, їхній роман швидко розквітнув. 


Про їхні стосунки було мало відомо громадськості, але Крістіна підтримувала Іствуда на різних кінопрем'єрах та церемоніях нагородження. Вона дебютувала на червоній доріжці разом із зіркою на церемонії вручення премії «Оскар» 2015 року, де драму Іствуда «Американський снайпер» номінували на шість нагород.

 


Уперше Сандеру сфотографували з Іствудом у червні 2014 року, коли інсайдери повідомили, що вона переїхала в особняк вартістю 20 мільйонів доларів, що його актор побудував для колишньої Діни за кілька місяців до того.


Востаннє їх бачили на публіці разом 2019 року. В листопаді 2022 року пара позувала з доньками Клінта на фінальному знімку в соціальних мережах.  «Усі діти Клінта зустрічалися з Крістіною, і вона їм сподобалася», сказало джерело, додавши, що всі діти вважають її «нормальною».


2002 року Сандеру заарештували за домашнє насильство за нібито напад на колишнього чоловіка Пола Вейнскоута інцидент знову опинився в центрі уваги громадськості, коли вона почала зустрічатися з Іствудом. 


Пара почала зустрічатися за рік після того, як Іствуд розлучився з другою дружиною Діною після 17 років шлюбу. Раніше Сандера була одружена з Полом Вейнскоутом, 2003 року й лише 11 місяців у колишньої пари був бурхливий шлюб, який призвів до того, що Сандеру заарештували за домашнє насильство.


2015 року Вейнскоут розповів The National Enquirer, що 17 липня 2002 року, за два місяці після того, як він почав зустрічатися із Сандерою, вона розлютилася, коли він відмовився переїхати до неї, а коли спробував піти, «схопила його за сорочку і подряпала шию, щоб перешкодити йому». Йому вдалося викликати поліцію, яка у своєму звіті зазначила «сильний запах» алкоголю з рота Сандери, коли вони заарештували її за домашнє побиття.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter