Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кетролл візьме участь у продовженні серіалу "Секс і місто"

КІНО

03 червня
206

Продовження легендарного серіалу про чотирьох подруг.

Кім Кетролл візьме участь у продовженні серіалу "Секс і місто"

Кім Кетролл зіграє роль Саманти у другому сезоні серіалу "І просто так…", який є сиквелом культової багатосерійної кінокартини "Секс і місто". Про це пише видання Variety.


Відомо, що акторка гратиме не повноцінну роль, а з’явиться лише в одній сцені. За сюжетом стрічки, Саманта, яка переїхала до Лондона, матиме телефонну розмову зі своєю давньою подругою Керрі Бредшоу (її грає Сара Джессіка Паркер). Героїні домовляться про майбутню зустріч.

 

 

Зазначимо, Саманта Джонс одна з чотирьох подруг серіалу "Секс і місто", її зіграла Кім Кетролл. Усього акторка взяла участь у шести сезонах серіалу та двох повнометражних фільмах. Втім, її героїня не з’явилась у продовженні багатосерійної стрічки під назвою "І просто так…". Подейкують, це через те, що під час знімань оригінального серіалу між Сарою Джессікою Паркер і Кім Кетролл виник конфлікт. Видання Page Six із посиланням на надійне джерело повідомило, що актриса поставила дві умови, перш аніж знятися в сиквелі. Вона відмовилася від знімання зі своїми колишніми колегами: Сарою Джессікою Паркер, Синтією Ніксон та Крістін Девіс. Окрім цього, акторка не хотіла на знімальному майданчику бачити режисера й сценариста серіалу Майкла Патріка Кінга.

 

Прем’єра другого сезону "І просто так..." має відбутися 22 червня 2023 року.

 

Нагадаємо, днями розсеркретили особистість кінорежисера повнометражного фільму "Ваяна", ним став Томас Кайл.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter