Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашян потішила шанувальників своїми новими світлинами

Люди

Марія КАЛУШ
15 вересня 17:59
174
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кім Кардашян та її розкішний спосіб життя

Кім Кардашян потішила шанувальників своїми новими світлинами
Зірка Кім знову дивує прихильників

Життєві історії

 


43-річна зірка реаліті-шоу, яка нещодавно з'явилася на вечері «Турбота про жінок», що її організував фонд Kering, поділилася в інстаграмі спекотним знімком, на якому вона демонструє свій бюст і виблискує плоттю в крихітному боді.


Її сексуальний ансамбль виставляв напоказ її фігуру й крихітну талію, коли вона позувала у своїй шафі в оточенні дизайнерських сумочок, туфель і пальт.


Вона також поділилася дзеркальним селфі, демонструючи зручний ансамбль, що виставляє напоказ її підтягнутий животик, і поєднуючи образ з піджаком в тон. 

 


Зірка стилю демонструє відверту сукню з черепашачою шиєю, що облягає її фігуру, позуючи в іншій шафі, наповненій дизайнерськими речами. 

 

Засновниця SKIMS продемонструвала глядачам свій розкішний спосіб життя, зробивши знімок, на якому вона лежить у ліжку в самому бюстгальтері та спітніла під час польоту в літаку, де їй накладають маску з червоним світлом.


Фотографія Кім стала хітом серед 360 мільйонів її підписників, зібравши понад два мільйони вподобань і тисячі коментарів від прихильних шанувальників. «Вона настільки знакова для цього, що іноді я забуваю, що Кім живе в тому ж світі, що й я», написав один із фанатів. Інший підтримав красу матері чотирьох дітей, додавши: «Як вона все ще залишається найгарнішою жінкою на планеті!? 

 


Нагадаємо, нещодавно Кардашян виставила на продаж свій будинок у Беверлі-Гіллз, у якому вони з колишнім чоловіком Крісом Хамфрісом прожили 72 дні. Ціна 5,12 млн дол. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter