Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашьян і її бойфренд розійшлися через рік стосунків

Факти

Анастасія КНЯЗЄВА
372
Джерело: газета "Життєві історії"

Кім Кардашьян і Оделл Бекхем-молодший

Кім Кардашьян і її бойфренд розійшлися через рік стосунків

Життєві історії

 

Зірка Кардашьян та її бойфренд Оделл Бекхем-молодший розійшлися менше ніж за рік їхніх стосунків. 30 квітня Entertainment Tonight повідомили, що  роман зіркової пари розірваний, але між ними немає «неприємних почуттів». «У них було все добре і жодна зі сторін не відчуває образ. Вони починали як друзі й залишаються ними досі. Однак останнім часом Кім і Оделл заклопотані суто своїми справами», — зазначив інсайдер.

 

Після 10 березня пара засвітилася на лос-анджелеській вечірці Vanity Fair, присвяченій «Оскару». 43-річна Кім і 31-річний Оделл разом більше ніде не з'являлися. 

 

До того, як у Кім завʼязалися стосунки з Оделлом, вона майже рік зустрічалася з Пітом Девідсоном. 2022 року тодішню пару сфотографували на різних побаченнях у Нью-Йорку та Каліфорнії. Того року вони також відвідали Met Gala, де Кім одягла блискучу сукню Мерилін Монро. 

 

У той час пара мала справу з наслідками розриву Кім із колишнім чоловіком Каньє Вестом. Пара була одружена від 2014 до 2022 року. Колишнє подружжя має чотирьох спільних дітей: Норт, Сейнта, Чикаго та Псалма Веста. Після розлучення наприкінці 2022 року 46-річний Каньє залишився зі своєю теперішньою дружиною Б’янкою Ченсорі.

 

«У стосунках ви можете любити людину і дуже сумувати за нею. Проте варто швидше відчути, чи це ваша людина, чи вам краще розлучитися», — зазначила зірка на подкасті Джеєма Шетті «Навмисно».

 

Джерело: https://hollywoodlife.com

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter