Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашьян знову звинувачують у наслідуванні стилю Б'янки Ченсорі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
22 серпня 13:30
1190
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім Кардашьян порівняли з дружиною Веста

Кім Кардашьян знову звинувачують у наслідуванні стилю Б'янки Ченсорі
Кім Кардашьян у новому образі

Життєві історії

 

Американську зірку Кім Кардашьян звинувачують у копіюванні дикого стилю нової дружини Каньє Веста Б'янки Ченсорі. 43-річну Кім порівняли з 29-річною Б’янкою після того, як Кардашьян опублікувала у своєму інстаграмі нові гламурні знімки.

 

 

На фотографіях Кім, яка зараз перебуває в Нью-Йорку з донькою Норт, була в білому боді та прозорих лосинах. Вбрання було надзвичайно схожим на зухвалі комбінації, які прославили Б'янку.

 

Хоча фотографії опубліковані лише декілька днів тому, вони, радше за все, були зроблені декілька місяців тому, коли Кім була ще блондинкою.

 

Багато людей із 361 мільйона підписників Кім збіглися до розділу коментарів, щоб сказати, що її образ натхненний Б'янкою. Коментатори навіть жартівливо називали Кім Кардашьян «Кімберлі Ченсор». Це не вперше, коли Кім звинувачують у копіюванні нової дружини свого колишнього чоловіка.

 

Кім Кардашьян та репер Каньє Вест були у шлюбі з 2014 року. У квітні 2021 року пара розлучилася через «непримиренні розбіжності», але досі підтримує товариські стосунки, адже в них є четверо спільних дітей.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter