Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардаш’ян продовжує конфлікт зі своєю сестрою Хлої Кардаш'ян

Люди

Богдана СВІТЕНКО
27 червня 22:47
651
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім Кардаш’ян критикує сестру

Кім Кардаш’ян продовжує конфлікт зі своєю сестрою Хлої Кардаш'ян

Життєві історії

 

Американська зірка Кім Кардаш’ян звинуватила свою сестру Хлої Кардаш'ян у тому, що вона "нестерпна". Конфлікт між сестрами наростає, адже Кім вважає, що Хлої, потрібно більше виходити у світ і жити своїм життям, а не постійно залишатися з дітьми.

 

Напруження між сестрами можна пояснити їхніми насиченими кар'єрними графіками та особистими проблемами. Декілька років тому Хлої Кардаш'ян розлучилася зі своїм чоловіком і батьком своїх двох дітей Трістіаном Томпсоном.

 

 

Під час останнього сезону реаліті-шоу Keeping Up With The Kardashians ("Життя Кардаш’янів"), яке транслюють із 2007 року, 43-річна Кім постійно розповідала про те, що її 40-річна сестра Хлої рідко залишає свій дім у Гідден-Гілс (місто в Каліфорнії). Сама Хлої неодноразово заявляла, що їй так комфортно і вона щаслива перебувати вдома. 

 

Перед тим, як вирушити в сімейну поїздку, Кім розповіла Хлої про її поведінку, навіть порівняла з героєм Брендана Фрейзера у фільмі "Кит". "Цілий день спілкуйся з іншими людьми, крім дітей і своєї родини. Ми чудові, я знаю, але тобі потрібна й інша людська взаємодія. Тобі потрібно жити своїм життям",  сказала Кім. Згодом жінка додала: "Це як The Whale («Кит»). Хлопець, який не виходить із дому…".

 

Кім і Хлої Кардаш'ян є двома з найвідоміших сестер із родини Кардаш'янів. Вони стали знаменитими завдяки своєму сімейному реаліті-шоу. Обидві сестри зробили великий внесок у популяризацію своєї родини та стали прикладом для багатьох людей у світі моди, краси та бізнесу.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter