Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашьян показала свій стиль і соціальну відповідальність

Факти

Богдана СВІТЕНКО
17 серпня 15:00
161
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кім Кардашьян у Нью-Йорку

Кім Кардашьян показала свій стиль і соціальну відповідальність
Кім Кардашьян у стильному образі

Життєві історії

 

Зірка Кім Кардашьян продемонструвала свій елегантний стиль, вийшовши у світ у Нью-Йорку. 43-річна мільярдерка, яку бачили з 11-річною донькою Норт Вест, була одягнена в обтислу бежеву сукню з високою горловиною та довгими рукавами й довжиною до коліна. На ноги вона взула туфлі, які одночасно слугували колготками. Також на її плечі була пухнаста сумка. Темне довге волосся зірки вклав її особистий перукар Кріс Епплтон.

 

 

Прямуючи на зустріч із Міністерством юстиції, присвячену тюремній реформі, Кім Кардашьян, яка має чотирьох дітей, роздавала автографи шанувальникам, котрі з нетерпінням чекали нагоди побачити світову суперзірку.

 

Нещодавно Кім в інстаграмі поділилася фрагментами свого дня. Частина її контенту містила відеоматеріали з роботами колишніх ув'язнених. Це малюнки та фотографії, розвішані в офісах Міністерства юстиції. Кім Кардашьян уже певний час опікується правами колишніх ув’язнених та піклується про те, щоби вдосконалити законодавство щодо рішень, пов’язаних із колишніми ув’язненими.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter