Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кіану Рівз поділився думками про життя і смерть із журналістами BBC News

Люди

Богдана СВІТЕНКО
24 липня 10:34
450
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кіану Рівз виявив новий талант

Кіану Рівз поділився думками про життя і смерть із журналістами BBC News

Життєві історії

 

Канадський актор Кіану Рівз зізнався, що він часто думає про смертність. «Мені 59 років, тому я весь час думаю про смерть», розповів актор фільму «Матриця».

 

«Ця думка не повинна нас паралізувати, вона повинна змусити нас усвідомлювати кожен наш подих і цінувати стосунки, які ми здатні створювати», сказав Кіану журналістам BBC News. 

 

Розмова про життя та смерть також пов’язана з тим, що актор нещодавно відкрив у собі новий талант. Кіану Рівз разом із письменником Чайною М’євілем написав свій перший роман, головний герой якого є безсмертним.

 

 

На цей час Кіану Рівз перебуває у стосунках із художницею Олександрою Грант. Тривалість їхнього роману досі є невідомою. Стосунки Кіану та Олександри тривають щонайменше від 2011 року.

 

Кіану Рівз розпочав свою акторську кар'єру наприкінці 1980-х років, отримавши перші значні ролі у фільмах «На березі річки» (1986) та «Небезпечні зв’язки» (1988). Світова популярність прийшла до нього після виходу на екрани «Матриці» (1999). Саме роль у цьому культовому фільмі зробила його зіркою світового масштабу. Окрім цього фільму, в досвіді актора є ще багато культових стрічок, наприклад «Мій особистий штат Айдахо» (1991), «Швидкість» (1994), «Джон Вік» (2014) та інші.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter