Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кевіна Спейсі терміново госпіталізували в Узбекистані

Факти

05 жовтня
845

Легендарному акторові стало зле

Кевіна Спейсі терміново госпіталізували в Узбекистані

Кевіна Спейсі — 64-річного американського актора театру і кіно терміново доправили до лікарні в Самарканді, Узбекистан, після того, як він відчув, що його рука оніміла. Про це повідомляє видання E! Online.


Зірка популярного серіалу "Картковий будинок" розповів, що його терміново доправили до лікарні, коли він відчув, як "оніміла одна рука" під час екскурсії музеєм Афрасіаб, який розташований в узбецькому місті Самарканд.


Кевін пояснив, що має страх щодо здоров’я, коли звернувся до глядачів під час Ташкентського міжнародного кінофестивалю після того, як його виписали.


"Звичайно, я вдячний, що це не щось серйозніше. Але це також змусило мене по-справжньому подумати про те, яким ніжним є життя для всіх нас", — прокоментував Спейсі.

 


Додамо, що наприкінці липня британський суд визнав оскароносного актора невинним за дев’ятьма пунктами звинувачення: у примушуванні людини до сексуальних дій, у примушуванні людини до проникнення та ще семи інших пунктів про сексуальне насильство.

 

Звинувачення, від яких Спейсі відмовлявся, висунули четверо чоловіків, які заявляли, що, коли той був художнім керівником театру Old Vic Theatre у Лондоні, то він домагався до них.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter