Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кетрін Зета-Джонс поділилася спекотним чорно-білим фото в інстаграмі

Факти

Степан ПАВЛІВ
29 вересня 12:04
482
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас відсвяткували день народження

Кетрін Зета-Джонс поділилася спекотним чорно-білим фото в інстаграмі
Зіркова пара святкує

Життєві історії

 

 

Цього тижня Кетрін Зета-Джонс розпалила пристрасті в інстаграмі, поділившись спекотною світлиною, зробленою під час фотосесії для журналу Allure 2010 року. 55-річна володарка «Оскара» зазначила у підписі для своїх 5,7 мільйона підписників, що вона завантажила фото, щоб привітати з днем народження себе та свого чоловіка Майкла Дугласа.


«У моєму іменинному костюмі! Після більш ніж 25 років спільного святкування мого дня народження з чоловіком у мене закінчуються ідеї для подарунків! Це другий варіант подарунка, а м'ячі для гольфу перший... звісно», пожартувала Зета-Джонс. Цього тижня актриса також опублікувала ще одне чорно-біле фото з 80-річним Дугласом на згадку про їхній день народження.


«З днем народження Майкла і мене!!! Це ми на нашому дні народження 25 років тому! Я люблю вас усім серцем», написала вона. Мама двох дітей додала: «Наш друг сфотографував нас у Нью-Йорку!!!»
Шанувальники перейшли в розділ коментарів під її більш ризикованим знімком і поділилися своїми думками. «Ця фотографія справжнє мистецтво! Одна з найкрасивіших жінок у світі!!!» вигукнув один, а інший додав: «Ідеальна художня фотографія. У цій фотографії все досконале. Освітлення, модель, атмосфера. Ідеальна фотографія!»

 


Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс одружились 2000 року й мають двох дітей: 21-річну доньку Керіс та 24-річного сина Ділана. Майкл також є батьком 45-річного сина Кемерона, якого він виховує разом з колишньою дружиною Діандрою Люкер.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter