Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Прайс залишилася без дорогого житла через несплату боргу

Люди

Богдана СВІТЕНКО
30 червня 17:21
176
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кеті Прайс і банкрутство

Кеті Прайс залишилася без дорогого житла через несплату боргу

Життєві історії

 

Колишня гламурна модель Кеті Прайс переїхала в орендований будинок, що розташований у Сассексі (історичне графство на півдні Англії). На цей момент розкішний особняк Кеті, який забрали судові пристави, перебуває під охороною і в ньому ніхто не живе.

 

 

46-річна Прайс отримала повідомлення про виселення з її будинку два місяці тому. На фотографіях, зроблених нещодавно біля її колишнього помешкання в Горшемі (місто на річці Арун у Західному Сассексі), видно чоловіка в жилеті, який стоїть біля воріт.

 

Раніше цього місяця в ексклюзивному інтерв’ю для MailOnline Кеті наполягала на тому, що вона вирішила звільнити нерухомість. Також жінка запевнила, що в неї більше немає фінансових проблем після того, як її вдруге оголосили банкрутом. Однак факти, оприлюднені минулого тижня, довели, що її юридичні та фінансові проблеми ще не закінчилися.

 

 

У березні Кеті, яка є матір’ю п’ятьох дітей, удруге оголосили банкрутом після того, як вона не сплатила понад 750 000 фунтів стерлінгів за несплату податків. Також вона не з’явилася на судове засідання в Лондоні, де мала б пояснити несплату свого боргу. Згодом її стали переслідувати кредитори для виплати 3,2 млн фунтів стерлінгів через крах її компанії Jordan Trading Ltd.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter