Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Прайс висловилася про зовнішність Памели Андерсон

Факти

Богдана СВІТЕНКО
29 липня 15:20
495
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Прайс критикує зірок

Кеті Прайс висловилася про зовнішність Памели Андерсон

Життєві історії

Британська зірка Кеті Прайс розкритикувала відому акторку. 46-річна Кеті Прайс висловила свою думку щодо 57-річної Памели Андерсон, яка стала зіркою серіалу «Рятувальники Малібу».

 

 

Розмірковуючи про старіння, Кеті не стримувалася, розповідаючи про легендарну зовнішність Памели. «Не те щоб старіння мене хвилювало. Хоча я дивлюся на фотографії Памели Андерсон і думаю, що зараз вона має грубий вигляд. У неї чудова усмішка, але вона дійсно змінилася з часів свого розквіту, коли мала неймовірний вигляд», висловилася Прайс.

 

Її коментар був опублікований лише за декілька днів після невеликого скандалу з сім’єю Шерон Осборн. Розчарована коментарями Шерон щодо її зовнішнього вигляду, Кеті сказала: «По-перше, мені дуже приємно, що вони всі говорили про мене, і мені це сподобалося, але насправді я була справді розчарована».

 

Раніше Кеті Прайс поділилася своїми планами щодо майбутніх операцій. «Я просто намагаюся знайти час, щоб зробити це. Я не зупинюся на цій операції... Я хочу бути лялькою Bratz», поділилася зірка. Відповідаючи критикам, вона продовжила: «Це моє тіло, і я роблю те, що хочу. Так і має бути, ваш організм ваш вибір. Різниця в тому, що я про це говорю».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter