Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі здивувала шанувальників швидким схудненням

Факти

Степан СЕМКІВ
04 жовтня 11:37
399
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Перрі та новий спосіб життя

Кеті Перрі здивувала шанувальників швидким схудненням
Секрети здорового харчування співачки

Життєві історії

 

 

39-річна співачка Перрі прилетіла до Австралії минулого тижня, щоб виступити на Гранд-фіналі AFL. Вона розповіла про свою здорову дієту 205 мільйонам підписників в інстаграмі.


У новому відеозаписі мама-одиначка (яка виховує чотирирічну доньку Дейзі разом з партнером Орландо Блумом) розповіла, що часто їсть «багато круто зварених яєць, тому що вони є чудовим джерелом білка». Артистка продовжує жартувати у кліпі: «Я не розбиваю їх на [тарілці], я роблю ось так [тріщини на лобі]. Ой, це було дуже боляче…».


Кеті Перрі хизується своєю стрункою фігурою та розповідає про здорову дієту, до якої її надихнув Орландо Блум. Співачка підписала своє відео від 30 вересня так: «Австралія: Знято хаос». Усе це сталося після того, як Перрі потрапила в заголовки газет зі своєю стрункою фігурою, породивши чутки про те, що вона вживає ліки та наркотики, щоб скинути зайві кілограми. Однак Перрі стверджує, що надихається стилем життя і здоровим харчуванням свого коханого Блума, й останнім часом вона також займається з ним спортом.

 


Вона зазначила, що, як і зірка «Володаря перснів», вона любить «чисті» продукти, такі як курка або риба, з великою кількістю фруктів, овочів, горіхів і насіння. 


У січні в інтерв'ю виданню Women's Health Перрі сказала: «[Орландо], безумовно, дуже цілеспрямований у всьому, що стосується його харчування і тренувань». Перрі продовжила: «Я, напевно, на одну четверту або одну п'яту від нього, тож він дуже цілеспрямований, а я більше схожа на матір, яка його підтримує».


Зірка розповіла, що її ранкова рутина починається зі склянки води, змішаної з яблучним оцтом, за якою слідує порція селерового соку. На сніданок, за словами Перрі, вона обирає або банан, або круто зварені яйця. Її обід зазвичай містить джерело білка в поєднанні з салатом або тарілкою супу.


Перрі зазначила, що її типова вечеря це проста страва, наприклад, курка-гриль з кіноа та спаржею. Однак раз або двічі на тиждень вона дозволяє собі макарони.

 


Ще одна важлива зміна, яку вона нещодавно зробила пріоритетною, «їсти раніше». Про це вона розповіла журналу: «Я почала їсти раніше, в чому всі клянуться, але це тільки тому, що моя дочка їсть раніше, і це чудово». Перрі продовжила: «Раніше я ходила на вечерю о восьмій годині, і якщо хтось намагався замовити столик на восьму, я відповідала: «Я пас», це вже занадто».


Кеті полюбляє різноманітні види діяльності, такі як піші прогулянки. Проте вона воліла б проводити вільні години зі своєю донькою Дейзі, а не займатися спортом. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter