Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі в розпачі через невдалий старт нового альбому

Факти

Степан СЕМКІВ
03 серпня 10:06
164
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кеті Перрі та доктор Люк

Кеті Перрі в розпачі через невдалий старт нового альбому

Життєві історії

 

 

Співачка Кеті Перрі "божеволіє" від того, що її релізний сингл Woman's World провалився в чартах, і зараз вона веде "кризові переговори" зі своєю командою, щоб її альбом, який вийде наступного місяця, не спіткала така ж доля.


39-річна співачка нещодавно опинилася в центрі бурі після того, як стало відомо, що вона об'єдналася зі скандальним музичним продюсером Доктором Люком для роботи над Woman's World. Багато артистів пообіцяли розірвати зв'язки із суперечливим продюсером після того, як Кеша звинуватила його в сексуальному насильстві. 


Пильні шанувальники в соціальних мережах виявили, що на музичному сайті Genius нову пісню Перрі, яка присвячена розширенню прав і можливостей жінок, записав 50-річний доктор Люк (справжнє ім'я Лукаш Себастьян Готвальд) як співпродюсер. І саме через його участь у створенні треку багато хто вважає, що він провалився.

 


"Кеті зараз у розпачі, тому що вона дуже добре розуміє, які відгуки отримує "Жіночий світ". Вона вказує пальцем на всіх, окрім себе, але це її власна провина", повідомило джерело Daily Mail, після чого додало, що вона веде "кризові переговори" зі своєю командою і вимагає, щоб вони врятували її альбом до його виходу 20 вересня.


За інформацією видання, Перрі нібито хотіла знову об'єднатися з доктором Люком, навіть незважаючи на те, що він був втягнутий у тривалу судову тяганину через звинувачення у сексуальному насильстві. Їхні попередні хіти, такі як Teenage Dream та I Kissed A Girl, були настільки популярними, що вона, очевидно, була готова проігнорувати суперечки заради ще одного пострілу в музичну магію.


"Вона розуміє, що знову працює з доктором Люком, але вони так добре співпрацюють, і у них таке взаєморозуміння, що вона знає його не так, як інші,  повідомило одне з джерел видання й додало: Її стосунки з доктором Люком дуже важливі".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter