Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі у новому образі прибула на вечірці в Західному Голлівуді

Люди

Степан ПАВЛІВ
29 серпня 18:38
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Перрі практикує медитацію

Кеті Перрі у новому образі прибула на вечірці в Західному Голлівуді
Загадкове схуднення співачки Перрі

Життєві історії

 

 

Співачка Кеті Перрі привернула увагу публіки у черговому відвертому вбранні, що зумовило нові спекуляції щодо Ozempic.


На вечірці в Західному Голлівуді, присвяченій виходу її довгоочікуваного альбому 143, співачка Woman's World блищала в мініспідниці зі зміїної шкіри з низькою посадкою і плісированим дизайном у поєднанні з бралеттом з відповідним вирізом. Вона додала драматичного штриху довгими рукавичками зі зміїної шкіри, з боків яких стирчали бирки.


Чорні шкіряні чоботи до колін і чорні сонцезахисні окуляри довершили ансамбль, а чорне, як смола, волосся було укладене гладко і прямо.

 


Шанувальники відреагували на схуднення Кеті Перрі на вечірці з нагоди презентації альбому. Погляд на її коментарі в інстаграмі показав, що шанувальники припускають, наче вона може стати наступною знаменитістю, яка використовує препарат Ozempic.


«Вона занадто сильно намагається бути модною... І ми вже знаємо, що вона приймає ozempic». «Дівчинко, МИ ЗРОЗУМІЛИ. Ти приймала Оземпік». «Так схудла».


Перрі нещодавно потрапила під обстріл за свій тьмяний альбом і роботу із суперечливим продюсером доктором Люком. Але співачка Wide Awake залишається стійкою і нещодавно поділилася своїми стратегіями навігації у важкі часи під час виступу на радіошоу Райана Сікреста. 


Вона вважає, що трансцендентальна медитація «змінила» її життя, додавши: «Президенти, люди зі списку Fortune 500, всілякі лідери це їхній інструмент номер один».


Її єдина донька, яку вона виховує разом з актором Орландо Блумом, також дарує їй мир, якого співачка завжди шукала: «Після народження доньки я знайшла всю любов, якої коли-небудь потребувала. Всю любов, яку я шукала, кожен вид... Я піднялася на кожну гору до неї... і я шукала цей вид».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter