Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі спричинила негативну реакцію шанувальників щодо себе

Люди

Марія КАЛУШ
08 вересня 11:28
142
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Перрі уникає відповідей на запитання

Кеті Перрі спричинила негативну реакцію шанувальників щодо себе
Перрі ігнорує гостре запитання

Життєві історії

 

 

Співачка Кеті Перрі спритно уникнула відповіді на нещодавнє запитання про її співпрацю зі скандальним музичним продюсером Доктором Люком. Під час своєї появи на популярному подкасті Call Her Daddy співачка утрималася від обговорення своїх нещодавніх проєктів з Доктором Люком (справжнє ім'я якого Лукаш Себастьян Готвальд), що зумовило значну критику в інтернеті.


Таке небажання пояснити або визнати свій зв'язок з імовірним насильником, особливо у світлі того, що багато артистів пообіцяли розірвати зв'язки з доктором Люком після звинувачень Кеті в сексуальному насильстві лише посилило негативну реакцію проти Перрі цього тижня.


Кеті відповіла: «Я розумію, що це породило багато розмов, і він був одним з багатьох співавторів, з якими я співпрацювала, але реальність така, що (музика) виходить від мене». Перрі співпрацювала з доктором Люком над своїми проривними хітами 2009 року I Kissed a Girl і Hot N Cold, а також над багатьма іншими популярними треками. Їхнє партнерство розквітло в її альбомі Teenage Dream 2010 року, в якому з'явилися такі хіти, як California Gurls, E.T., Last Friday Night (T.G.I.F.) та багато інших.

 


Як повідомляє USA Today, доктор Люк не брав участі у створенні її наступних альбомів, Witness (2017) і Smile (2020). Ці альбоми, як зазначає видання, не змогли повторити комерційний тріумф її попередніх попхітів.


Під час інтерв'ю для Call Her Daddy Перрі розповіла про це більше, наголосивши, що її ідеї для альбому випливають з її особистого досвіду. «Правда в тому, що я написала ці пісні, спираючись на досвід усього мого життя, яке пройшло через цю метаморфозу, і він був одним з тих, хто допоміг мені в цьому. Один з авторів, один з продюсерів. Я говорю з власного досвіду», сказала вона.


Численні шанувальники співачки в TikTok відкрито розкритикували Перрі за її «глухонімі» коментарі і рішення співпрацювати з передбачуваним кривдником. «Як ти можеш почуватися «сильною жінкою», працюючи з відомим насильником, я не розумію», написав один фанат після перегляду інтерв'ю, а інший додав: «Працюючи з таким, як доктор Люк, подивись, через що він змусив пройти Кешу, як жодну іншу дівчину, просто жодну». Хтось інший зазначив: «Реакція на роботу з доктором Люком була дуже поганою». Ще один огядач епізоду подкасту додав: «Я, чесно кажучи, не можу більше слухати ні її музику, ні її інтерв'ю». 


Причиою тривалої боротьби стали звинуваченнями співачки в тому, що доктор Люк накачав її наркотиками і зґвалтував, а також його зустрічним позовом, який містив ствердження, що вона сфабрикувала ці звинувачення, щоб заплямувати його репутацію. У 2009 року доктор Люк продюсував «Tik Tok», проривний хіт, який зробив Кеті зіркою. Він також працював над піснею Blah Blah Blah за участю гурту 3OH!3, а також над кількома іншими треками з альбому Кеті Animal 2010 року. Продовжуючи їхню співпрацю, він продюсував її другий альбом Warrior, до якого увійшов популярний трек 2012 року Die Young.


Новий альбом Перрі, 143, спродюсований спільно з доктором Люком, вийде 20 вересня. Серед уже оприлюднених треків суперечливий сингл Woman's World, позиціонований як гімн жіночої емансипації.  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter