Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі продовжує судовий процес проти Карла Вескотта

Факти

Степан СЕМКІВ
07 липня 10:39
181
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кеті Перрі прагне шести мільйонів доларів компенсації

Кеті Перрі продовжує судовий процес проти Карла Вескотта

Життєві історії

 

Перрі із чоловіком Орладно Блумом

 

Кеті Перрі знову опинилася в суді, цього разу через спірну нерухомість, яку вона придбала 2020 року. В липні того року співачка та її наречений Орландо Блум купили особняк за 15 мільйонів доларів у 84-річного мультимільйонера Карла Вескотта, засновника компанії 1-800-FLOWERS.


Невдовзі після придбання Вескотт звернувся до суду з позовом про анулювання угоди, стверджуючи, що на момент продажу нерухомості він не був у здоровому глузді через психічну недієздатність.


Після тривалого судового розгляду суддя Джозеф Ліпнер виніс рішення на користь Перрі, визнавши, що "свідчення свідків" та "медичні висновки" підтверджують дієздатність Вескотта під час підписання контракту.

 

 

Однак на цьому історія не закінчилася. Перрі заявила, що Вескотт винен їй близько шести мільйонів доларів за ремонт і втрачений дохід від оренди.


Цього місяця співачка знову даватиме свідчення в суді, цього разу в межах позову про стягнення заборгованості. Їй доведеться зіткнутися з Вескоттом і його сім'єю в суді Каліфорнії.
Варто зазначити, що Вескотт страждає на неврологічне захворювання мозку хворобу Гантінгтона. Також повідомляють, що на момент укладання угоди він пив значні дози опіатних знеболювальних. Наразі він перебуває в хоспісі.


Сім'я Весткотта, враховуючи його синів Чарта та Корта, а також невістку Кемерон (колишню зірку "Реальних домогосподарок Далласа"), також буде присутня на слуханнях.


Цей судовий процес, безсумнівно, прикує увагу громадськості, адже він поєднує такі теми, як зірковість, нерухомість, психічне здоров'я та значні суми грошей. Чи вдасться Кеті Перрі стягнути з Карла Вескотта шість мільйонів доларів? Чи визнає суд його психічну недієздатність? Відповіді на ці запитання ми отримаємо вже незабаром.


Довідка. Кеті Перрі, справжнє ім'я якої Кетрін Елізабет Гадсон, одна з найуспішніших музичних виконавиць усіх часів, маючи понад 143 мільйони проданих альбомів у всьому світі. Статки Кеті Перрі оцінюють приблизно в 350 мільйонів доларів, що робить її однією з найбагатших співачок у світі.


Джерело: https://www.the-express.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter