Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі не справила враження на показі Balenciaga в Парижі

Факти

Степан ПАВЛІВ
05 жовтня 10:12
174
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Перрі в чорному образі

Кеті Перрі не справила враження на показі Balenciaga в Парижі
Співачка дивує шанувальників

Життєві історії

 

 

Співачка Перрі неодноразово потрапляла в заголовки медіа зі своїм дивним вбранням від моменту запуску свого нового альбому «143». Хоча деякі з них стали фаворитами фанатів, багато з них розкритикували з різних причин, наприклад, як занадто «пікантні» та «скупі».


Ще одним образом, який не отримав схвалення фанатів, була її повністю чорна сукня, яку вона вдягла на суперечливий показ французького розкішного бренду. Її шанувальники були збентежені вбранням, багато хто назвав його «божевільним» і «безладом».


Перрі обрала незручну сукню з блискавками. Ансамбль нагадував «багаж»  через ремінці на спідниці та на шиї, які надавали йому трендового стилю «халтернек». Її сукня створювала ілюзію багатошарових поясних сумок і гаманців.

 


Продовжуючи чорну тему, співачка поєднала сукню зі шкіряними чоботами до стегна та футуристичними сонцезахисними окулярами. Виконавиця продемонструвала своє чорне, як смола, волосся у гладкій мокрій зачісці, доповнивши її сливовою помадою, щоб створити гранж-образ.


Щойно шанувальники побачили її вбрання для зіркового шоу, як на неї обрушилася хвиля негативних коментарів, в яких вона ставила під сумнів те, про що думала.


«Кеті Перрі носить розірвану валізу? Що тут відбувається?». «А у що одягнена Кеті Перрі? Це безлад, а вона така розкішна леді, чому????». «Кеті має такий вигляд, ніби вона пішла приколювати бірки в GoodWill».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter