Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі намагається привернути увагу до себе та нового альбому дивним способом

Факти

Марія КАЛУШ
07 серпня 10:50
512
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кеті Перрі та її дивні витівки

Кеті Перрі намагається привернути увагу до себе та нового альбому дивним способом

Життєві історії

 

 

Співачка Кеті Перрі приголомшила відвідувачів вечірки несподіваною появою в нічному клубі Pacha на Ібіці, а її сміливе вбрання стало темою для розмов.


Попзірка, яка зараз перебуває на перших шпальтах газет через своє повернення, виставила напоказ своє тіло в багатошаровому пляжному ансамблі. Перрі сяяла в червоному топі на бретельках і спідниці з низькою посадкою, відкриваючи помаранчеве бікіні зі сліпучим топом і стрінгами під ним. Вона довершила сміливий образ футуристичним сірим чокером, що спускався від грудей до шиї, і темними сонцезахисними окулярами.


Шанувальники вважають, що Кеті Перрі "відчайдушно прагне уваги" на нових фото в бікіні з Ібіци. 

 


На відео, яке вона опублікувала в інстаграмі, видно, як співачка тримає коробку з піцою і кидає її в натовп у клубі. На інших фотографіях співачка насолоджується, танцюючи всю ніч.

Співачка "Жіночого світу", яка вже зіткнулася з негативною реакцією через співпрацю із суперечливим музичним продюсером Доктором Люком та її невдалий сингл-повернення, знову опинилася в епіцентрі скандалу через критику фанатів щодо її вбрання.


Шанувальники прокоментували її дії так: "Людина кидає піцу в людей?! Ого, це іронічно і зверхньо". "Хто при здоровому глузді кидатиме піцу в натовп?"

 


Нещодавно авторку хіта Wide Awake помітили на зніманні кліпу на Ібіці, де вона готувалася до релізу свого альбому, який відбудеться 20 вересня. Шанувальники назвали її повернення "провалом", а інсайдери повідомляють, що вона "звинувачує всіх, окрім себе", після поганих результатів нового синглу.


За словами джерел, вона відчайдушно намагається розробити новий план, щоби врятувати своє музичне повернення.


"Кеті зараз у розпачі, тому що вона дуже добре розуміє, які відгуки отримує "Жіночий світ". Вона звинувачує всіх, окрім себе, але це її власна провина", розповів інсайдер Daily Mail.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter