Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі готується до виходу свого нового альбому «143».

Факти

Степан ПАВЛІВ
22 серпня 18:49
101
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Перрі та її «провальний» новий сингл

Кеті Перрі готується до виходу свого нового альбому «143».
Зірка Перрі розчарована, проте не здається

Життєві історії

 

 

Під час промо-кампанії хітмейкерка «Жіночого світу» демонструє своє почуття моди. Для своєї появи на студії SiriusXM в Лос-Анджелесі в понеділок, щоб просувати свій новий альбом, вона обрала образ у байкерському стилі.

 

Співачка, яка спричинила обурення своєю співпрацею зі скандальним музичним продюсером Доктором Люком, також позувала з диджеєм радіо SiriusXM Тоні Флі, тримаючи в руках повітряні кульки з написом «143», поки вони захоплено розмовляли про її нову музику.


Коли Перрі випустила Woman's World, пісня дебютувала на 63-му місці в чарті Billboard Hot 100, що свідчило про прохолодний прийом з боку шанувальників. Ситуація погіршилася, коли її «натхненний» гімн виявився колаборацією з доктором Люком.


Торік доктор Люк вирішив дев'ятирічну судову суперечку з попзіркою Кешею. Він звинуватив Кешу в наклепі, яка стверджувала, що він накачав її наркотиками і зґвалтував після вечірки 2005 року. Він послідовно заперечував ці звинувачення.


Багато шанувальників у коментарях в інстаграмі також висловили своє розчарування, критикуючи пісню як таку, що не відповідає рівню, і називаючи її «провальною».


Саме тоді, коли гірше вже бути не могло, Кеті випустила свій другий сингл з альбому «143» під назвою Lifetimes, а також веселе музичне відео, зняте на Балеарських островах, зокрема на Ібіці, в Іспанії.
За декілька днів після прем'єри кліпу департамент охорони довкілля Балеарських островів оголосив про розслідування зйомок, стверджуючи, що продюсерська компанія хітпараду Wide Awake не мала належного дозволу, щоб знімати на острові. Вони заявили, що стежитимуть за тим, чи не завдало знімання шкоди довкіллю.


Але Кеті наполегливо продовжує роботу, адже реліз «143» заплановано на 20 вересня.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter