Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер завітала на відкритий чемпіонат США з тенісу

Люди

Марія КАЛУШ
11 вересня 14:09
242
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кендалл Дженнер у Нью-Йорку

Кендалл Дженнер завітала на відкритий чемпіонат США з тенісу
Магнатка та її бойфренд

Життєві історії

 

 

Супермодель Дженнер продемонструвала свої довгі ноги в розкішному білому ансамблі з асиметричним жакетом на ґудзиках з короткими рукавами та мініспідницею в тон.


Образ текіла-магнатка доповнила золотими сережками, витонченою чорною сумочкою, сонцезахисними окулярами, ніжним браслетом і взула найгарячіший тренд осені чорні балетки. Її темне волосся було укладене з гладким проділом по центру, а губи нафарбовані коричневою помадою, що зробило її образ простим і водночас елегантним.


У неділю магнатка поділилася в інстаграмі селфі з дзеркалом у ванній кімнаті у своєму вбранні, яке вона зробила перед тим, як вирушити на чемпіонат.


На відкритий чемпіонат США з тенісу завітало чимало зірок, серед яких Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі, Ашер, Джастін Теру, Меттью Мак-Конагей, Ендрю Гарфілд, Емілі Ратаковскі і навіть хлопець Кендалл, Поганий Кролик, щоправда, цікаво, адже вони не сиділи разом.

 


Кендалл Дженнер і Bad Bunny не сиділи разом на фіналі відкритого чемпіонату США з тенісу. Взаємини Дженнер і Bad Bunny завжди змушували шанувальників гадати, а їхня далека поява на відкритому чемпіонаті США лише підживлювала припущення, що між ними можуть назрівати неприємності або навіть можливий розрив стосунків.


Однак досвідчені шанувальники на Reddit вважають, що розсаджування відбулося просто через компанії, які запросили зірок, а не через якусь драму в стосунках.


Один з користувачів Reddit написав: «Вона сиділа в номері, який оплатила компанія Cadillac; також у ряду перед нею сиділи Ейч Ейч Ер і Ліндсі Лохан. Фай, Джастін та її асистентка Келсі були там з нею. Я не знаю чоловіка, який сидів праворуч від неї, і чи знає вона його».


«Bad Bunny, здається, був у номері Moet & Chandon; хтось сказав, що його бізнес-менеджер сидів праворуч від нього, і я знаю, що принаймні двоє близьких друзів були з ним в одному ряду, можливо, навіть іще один з його друзів, хоча четвертого хлопця я не впізнав. Також у номері були Джейсон Тейтум, Зіве та Емрата; так я зрозумів, що це номер "Моет"», додали вони.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter