Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер захоплює шанувальників новими світлинами в інстаграм-сторінці

Люди

Степан СЕМКІВ
20 жовтня 09:55
257
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кендалл Дженнер і божевільне селфі

Кендалл Дженнер захоплює шанувальників новими світлинами в інстаграм-сторінці
Супермодель дивує своїх читачів

Життєві історії

 

 

Можливо, її не було на зірковому показі Victoria's Secret на початку цього тижня, але Кендалл Дженнер однаково примудряється вражати шанувальників своєю неймовірною фізичною формою.

 

Нещодавно 28-річна Дженнер поділилася зі своїми підписниками в інстаграмі новими фотографіями, одна з яких це фото в бікіні, що демонструє її неймовірну фігуру.

 

Першим знімком в Instagram Stories моделі стало дзеркальне селфі, яке продемонструвало її розкішне вбрання: чорну мідісукню з довгими рукавами, червоні колготки і відповідні червоні туфлі на підборах. Вона також додала до свого стильного образу чорну сумку.

 

 

Друга фотографія була зовсім іншою, оскільки це було селфі її підтягнутого живота, одягненого в крихітне жовте бікіні. Їй не потрібно було публікувати своє обличчя, оскільки ми б упізнали ці підтягнуті м'язи преса де завгодно.

 

«Найкрасивіша жінка у світі», захоплено написав один з фанатів у коментарі до статті Daily Mail про нещодавнє завантаження Дженнер в інстаграм. «Який нокаут! Я просто обожнюю Кендалл», похвалив другий, а третій підтримав його: «Ідеальне тіло, але відбілена блондинка це не дуже добре».

 

Третій шанувальниці, можливо, не подобаються світлі пасма Кендалл, але багато інших були в захваті від трансформації, коли вона дебютувала зі світлим волоссям минулого місяця. «Блондинкам дійсно веселіше!» вигукнув тоді один фанат. «Ні, тому що ти гарна блондинка», написав другий шанувальник, а третій відповів: «Це тому, що ти така гарненька». 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter