Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер у столиці моди вподобала паризький спортивний шик

Люди

Степан СЕМКІВ
04 серпня 11:04
266
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кендалл Дженнер та її відчуття стилю

Кендалл Дженнер у столиці моди вподобала паризький спортивний шик

Життєві історії

 

 

У той час як багато знаменитостей обрали на Олімпіаду в Парижі зручні сукні та туфлі на танкетці, найбільш високооплачувана модель світу продемонструвала спортивний, але стильний образ.


Вона одягла вкорочену куртку-поло Ralph Lauren Polo на блискавці, прикрашену нашивками, бейсболку в тон, сині джинси з прямими штанинами та чорні мокасини від The Row. Її гламурний образ був невимушено розкішним з нюдовим лайнером для губ, трохи рожевими рум'янами і темним волоссям до плечей, укладеним у вільні хвилі.


Шанувальники швидко перейшли в інстаграм, щоб висловити їй свою любов і похвалити відпочуття стилю.


"У неї гарний смак в одязі", сказав один шанувальник. Інший користувач написав: "Вона має приголомшливий вигляд". "Найгарніша усмішка", написав іще один. Магнатку помітили, як вона сиділа поруч з однією зі своїх найкращих подруг, Фай Хадрою, і перед французькою футбольною іконою Зінедіном Зіданом.

 


Старша сестра Дженнер має особливий зв'язок з Олімпіадою. Про неї часто говорять про її атлетизм і, звісно, про олімпійський бекграунд Кейтлін Дженнер.


Посол L'Oreal сказала в одному з епізодів "Сімейства Кардашьян": "Я буквально створена як спортсменка. Кожен аналіз крові, який я коли-небудь робила, показував, що я перевищую нормальну межу спортивності".


Коли Енді Коен запитав Дженнер, чим би вона займалася, якби не модельний бізнес, вона відповіла: "Чесно кажучи, я думаю, що, можливо, брала б участь в Олімпійських іграх або поїхала б на Олімпіаду для занять верховою їздою".


Зірка подіума блискуче поєднала легку атлетику, Олімпійські ігри та модельний бізнес в один унікальний стиль. У різних фотосесіях вона позувала з кіньми або навіть елегантно сиділа верхи на них, демонструючи свій ідеальний баланс.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter