Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер у новому образі змусила шанувальників висловити захоплення

Люди

Степан ПАВЛІВ
10 вересня 12:12
202
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер засвітилась у відеокліпі

Кендалл Дженнер у новому образі змусила шанувальників висловити захоплення
Дженнер подивувала своїх фанів

Життєві історії

 

 

Зухвалий новий макіяж Кендалл Дженнер з мікрокаре змусив багатьох шанувальників здивуватись. 28-річна супермодель змінила своє фірмове довге блискуче вороняче волосся на недбалий боб до підборіддя з дитячим чубчиком, дебютувавши в новій кампанії Calvin Klein.


Багато шанувальників вважають, що відео підкреслює її вражаючу схожість з матір'ю, Кріс Дженнер, яка часто носить таку ж зачіску. З моменту онлайн-релізу кампанії шанувальники в інстаграмі та в соціальних мережах похвалили не тільки те, як добре зірка Кардашян демонструє свій драматичний новий образ, а й те, наскільки він підкреслює її схожість з 68-річною матір'ю.

 


У кліпі режисера Мерта Аласа Кендал радісно грається на пляжі, одягнена в чорну шкіряну куртку, короткі шорти та ботфорти. В іншій сцені Дженнер стрибає у довгому вовняному пальті, мокасинах і сукні-комбінації з бойовими черевиками. Її промениста усмішка сяє, коли вона від'їжджає в кабріолеті.


4 вересня Calvin Klein опублікував нове відео в дописі для своїх 25,6 мільйона підписників в IG. Шанувальники попрямували до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками. «Ласкаво просимо назад, Кріс Дженнер», пожартував один, а інший додав: «Кріс? Це ти?». Хтось інший вигукнув: «Кендалл найкраща для Келвіна Кляйна,  зазначив ще один користувач. Це буквально Кріс». Ще один шанувальник прокоментував: «Кендалл приголомшлива».


Зірка реаліті-шоу та подіумів поділилася тим самим кліпом у дописі для своїх 291 мільйона підписників в інстаграмі. «Ти витягнула повний номер Кріс на цій зйомці», написав один шанувальник, на що інший відповів: «Я вважаю, що ти витягнула повний номер Кріс. Я думаю, що це перука. Кендалл настільки універсально красива, що їй підійде будь-яка зачіска». 

 


Відеоролик кампанії демонструє добірку останніх моделей спортивного одягу CK, а також нещодавно представлену лінію Calvin Klein Studio Line. Ця інноваційна колекція, як повідомляє E! News, розроблена з думкою про універсальність, що дає змогу легко перевести власника від робочого дня в офісі до вечірнього виходу в світ.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Посилання на відео в Інстаграм: https://www.instagram.com/reel/C_fwLiXJQba/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter