Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер розповіла про свій шлях до успіху

Люди

Богдана СВІТЕНКО
03 серпня 13:00
107
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер розказала про кар’єрні труднощі

Кендалл Дженнер розповіла про свій шлях до успіху

Життєві історії

 

Американська модель Кендалл Дженнер вважає, що модельне життя може бути дуже самотнім. 28-річна зірка є однією з найвідоміших і найбільш високооплачуваних моделей у світі. Кендалл наполягає на тому, що її кар’єра була складнішою, ніж деякі люди можуть собі уявити.

 

Кендалл Дженнер сказала на подкасті в Емми Чемберлен: «Я не маю наміру сидіти тут і говорити, що у мене був найважчий шлях. Я вважаю, що мені надзвичайно пощастило. Але в мене також були свої проблеми, чи то перевтома, чи то неможливість отримати роботу, яку я б дуже хотіла». Також модель зізналася, що через свої труднощі та через те, що рідко буває вдома, вона плакала ночами перед тим як заснути. Попри переживання, дівчина заявила: «У своїй кар'єрі зараз я почуваюся дуже стабільною, сповненою надій».

 

 

Попри свою славу та успіх, Дженнер неодноразово ставила під сумнів те, чи були жертви, на які вона пішла, потрібними. «Було багато моментів, коли я думала: «Що відбувається, чи варте воно того?» розповіла дівчина.

 

Кендалл розпочала свою модельну кар'єру в підлітковому віці. Згодом в її роботі трапився серйозний прорив, і вона почала працювати з висококласними брендами та брати участь у тижнях моди в Нью-Йорку, Мілані та Парижі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter