Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер радикально змінила свій образ моделі

Люди

Марія КАЛУШ
23 вересня 22:43
54
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кендалл Дженнер із новими пасмами волосся

Кендалл Дженнер радикально змінила свій образ моделі
Зіркове перевтілення

Життєві історії

 

 

Одна з найвідоміших супермоделей на планеті Дженнер, знана насамперед своїми довгими підтягнутими ногами та каштановим волоссям, продемонструвала чарівне перевтілення. 


28-річна жінка шокувала всіх своїх шанувальників і підписників, коли змінила своє фірмове брюнеткове волосся на новий образ яскраво-світлого. Її дебютний новий образ в Instagram уже отримав понад 5 мільйонів лайків, тому можна з упевненістю сказати, що людям подобається вигляд блондинки. 


11 вересня зірка Кардашян зайшла у свій обліковий запис в інстаграм, де на неї підписалося майже 300 мільйонів людей, щоб продемонструвати свій новий образ у каруселі фотографій. На першому фото видно профіль Кендалл збоку: вона дивиться праворуч із світлим волоссям, зібраним у зажим. На наступному фото вона зображена ззаду, дивлячись у величезні вікна, що виходять на міський горизонт. Із цього ракурсу ми бачимо, що модель вибрала не лише зміну кольору, а й підрізала волосся.

 


Інші фотографії показують різні ракурси нового одягу Кендалл, незалежно від того, чи воно затягнуте в пов’язку на голову, спадає каскадом по плечах тощо. Хоча це, звичайно, не те, до чого фанати звикли, це їй підходить!


Шанувальники Кендалл заполонили розділ коментарів компліментами щодо її перевтілення. «Подобається твій світлий вигляд!»  написала одна людина. «Він сяючий і абсолютно приголомшливий. Ви без зусиль розгойдуєте цей новий стиль!». «Блондинкам веселіше!» написав ще хтось. «Бомба-блондинка зайшла в чат», написав інший користувач мережі.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter