Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер і Bad Bunny знову розпалили полум'я кохання

Факти

Степан СЕМКІВ
16 червня 11:40
272
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер та Bad Bunny разом

Кендалл Дженнер і Bad Bunny знову розпалили полум'я кохання

Життєві історії

 

 

Після розриву в грудні 2023 року пара, схоже, дала друге життя своїм стосункам, про що свідчать їхні нещодавні публічні появи.


На фото, отриманих TMZ, папараці заскочили Дженнер та Bad Bunny під час інтимної вечері в японському ресторані Yoko в Сан-Хуан, Пуерто-Рико. Шанувальники пари в інстаграмі висловлюють захоплення їхнім возз'єднанням, коментуючи, як чудово вони дивляться разом.


"Вони добре дивляться разом, люблять одне одного", пише один із фанатів. "Наймиліша пара", додає інший. "Я не здивований, що вони разом, вони милі", ділиться думкою ще один користувач.

 

 

Згідно з нформацією джерела ET, близького до пари, Кендалл і Bad Bunny "знову разом", і це було "лише питанням часу, коли вони відновлять свої стосунки". "Їм просто був потрібен вільний простір, щоб повернутися одне до одного", пояснило джерело, додавши, що Кендалл подобається бути собою з Bad Bunny, адже він "крутий і приземлений". "Він щиро піклується про Кендалл", — зазначає джерело, описуючи Bad Bunny як того, хто "цінує Кендалл такою, якою вона є насправді".


Дженнер, відома американська модель і телезірка, та Bad Bunny, пуерториканський репер і автор пісень, розпочали свої стосунки наприкінці 2022 року. Їхній роман одразу ж привернув увагу публіки, адже пара одна з найпопулярніших і найкрасивіших у світі.


Незважаючи на те, що вони тримали свої стосунки в таємниці, папараці неодноразово ловили їх разом на побаченнях та публічних заходах. Однак у грудні 2023 року з'явилися повідомлення про їхнє розставання. Хоча причини розриву не розголошували, джерела, близькі до пари, натякали, що це було пов'язано зі щільними графіками та відсутністю вільного часу для стосунків.
Однак, зважаючи на останні події, Кендалл і Bad Bunny вирішили дати шанс своїм стосункам. Їхнє возз'єднання тішить фанатів пари, які сподіваються, що цього разу їхній роман буде тривалим і щасливим.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter