Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер і Bad Bunny підтримують тісні стосунки, проте приховують їх

Люди

Степан СЕМКІВ
27 травня 10:25
335
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер і бойфренд

Кендалл Дженнер і Bad Bunny підтримують тісні стосунки, проте приховують їх

Життєві історії

 

 

Минулого тижня модель Кендалл Дженнер помітили на концерті пуерториканського співака і репера Bad Bunny в Орландо, штат Флорида. Вона намагалася злитися з натовпом, натягуючи капюшон на своє довге волосся. Модель спостерігала за шоу з VIP-зони. 

 

Джерело розповіло Entertainment Tonight про стан їхніх стосунків: «Між ними існує сильний зв’язок, коли вони разом, і в них така ж хімія, як завжди». Джерело додає: «Жоден із них не відчуває жодного тиску й цінує, що може користуватися простором, коли хоче».

 

 

7 травня 2024 пару Дженнер і Банні сфотографували, коли вони залишали готель у районі TriBeCa в Нью-Йорку. Кожен із них виходив із готелю «Грінвіч» у повсякденному вбранні. Раніше, 6 травня, їх побачили разом на Met Gala. 


Кендалл Дженнер і Bad Bunny спричинили ажіотаж у лютому 2023 року своїм несподіваним романом, але наприкінці року було підтверджено, що пара розлучилася.


Супермодель, яка раніше зустрічалася із зіркою NBA Девіном Букером, уперше познайомилася з пуерториканським репером, володарем «Ґреммі», через спільних друзів, коли він переїхав до Лос-Анджелеса на початку цього року. Потім у пари зав’язався стриманий, але бурхливий роман, що відображено і в спільному відвідуванні Coachella у квітні, і в їхніх нічних побаченнях у Лос-Анджелесі.


Очевидно, брак вільного часу є ключовим питанням. Джерело стверджує: «Вони мають шалено насичені графіки і знають, що вони ще молоді та мають іще багато чого випробувати індивідуально, перш ніж одружитися».


Джерело: https://www.harpersbazaar.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter