Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер демонструє свою струнку фігуру в прозорій сукні

Факти

Марія КАЛУШ
24 серпня 10:06
247
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кендалл Дженнер розповіла про важливе в житті

Кендалл Дженнер демонструє свою струнку фігуру в прозорій сукні
Супермодель — обличчя відомого бренду

Життєві історії

 

 

Супермодель Дженнер об’єдналася з Торі Берч для Instagram Reel, де вона дебютує як нове обличчя аромату бренду Sublime. В одному з образів супермодель хизується своїми довгими ногами та стрункою фігурою в бежевій сукні в сіточку, що нагадує покривало, з білизною нюдового кольору. 

 

Для реклами вона позувала біля великого флакона парфумів, з червоною помадою та мінімальним макіяжем для очей. Найбільш високооплачувана модель підписала пост: «Упевнена, чуттєва та сильна. Мій новий улюблений аромат».

 

Шанувальники швидко заполонили пост в інстаграмі, захоплюючись її приголомшливою красою та заявляючи, що вона народжена бути моделлю. «Це незаконно бути такою чудовою». «Бренди знають, що вони роблять, коли обирають вас своїм бакалавром». «Визначення справжньої краси».

 

Дівчина Bad Bunny нещодавно прикрасила обкладинку Vogue France, де вона розповіла про різні теми, від особистого життя до кар’єри моделі.

 

 

Коли її запитали, що для неї означає успіх, вона відповіла: «Якщо я хочу розібратися глибше, я б сказала, що насправді це означає бути щасливою. Зрештою, найважливіше це щастя. Змога почуватися добре, коли дивишся в дзеркало. Бути найкращою версією себе. Бути добрим і співчувати іншим. Зрештою, мати змогу дивитися на себе і пишатися людиною, яку я бачу. Це справжній успіх».

 

Незважаючи на свої досягнення, про які більшість моделей можуть лише мріяти, Кендалл усе ще відчуває, що їй є ще чого прагнути. «Звичайно! Ніколи не знаєш, що чекає за рогом у цій галузі. Мрію перш за все про довголіття. Сподіваюся, навіть коли я стану старшою, люди все ще будуть згадувати  мене. Є будинки, з якими я ніколи раніше не працювала, і які мені дуже подобаються. Якщо вони зв’яжуться зі мною, я буду вдячна за це».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter