Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Келлі Осборн зробила відверте зізнання про своє минуле

Факти

Богдана СВІТЕНКО
05 червня 16:51
220
Джерело: Газета "Життєві історії"

Келлі Осборн і її залежність

Келлі Осборн зробила відверте зізнання про своє минуле

Життєві історії

 

Британська співачка Келлі Осборн сподівається, що те, що вона вживала наркотики, вбереже її від раку. Також Келлі не ухилялась від обговорення про свої колишні проблеми зі зловживанням психоактивних речовин.

 

 

В останньому епізоді сімейного  подкасту «Осборни» 39-річна Келлі сказала: «Я сподіваюся, що забальзамувала себе і ніколи не захворію на рак». Молодший брат Келлі Джек Осборн попередив її: «Я не думаю, що це працює. Але я не лікар». Жінка також додала: «Я, безумовно, знесилена всіма наркотиками та алкоголем».

 

Переживання Келлі щодо небезпечної хвороби не є даремними, адже її мама Шерон Осборн, якій зараз 71 рік, боролась із колоректальним раком (злоякісною пухлиною товстої кишки) у 2000-х роках. «Яблуко не падає надто далеко від дерева», — зазначила Келлі. 

 

Ще 2021 року Келлі розповіла, що її проблема розпочалась із рецепта опіоїдів, коли їй було 13 років. «Я продовжувала хворіти. У мене був дуже важкий випадок тонзиліту, мені довелося зробити божевільну операцію, а потім дали мені той рецепт», — поділилась Осборн. Згодом Келлі зізналася про свій короткий рецидив: «Я наркоманка і думала, що у мене достатньо часу і я можу пити, як нормальна людина, а виявилося, що я не можу і ніколи не буду нормальною».

 

Тепер Келлі веде світське життя, постійно привертаючи увагу папараці кардинальною зміною образів. Нині романтичним партнером Келлі Осборн є американський музикант Сід Вілсон.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter