Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Келлі Кларксон ЗНОВУ подає до суду на свого колишнього чоловіка

Люди

Юлія Костецька
15 березня 14:00
118
Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Келлі Кларксон подала в суд на свого чоловіка

Келлі Кларксон ЗНОВУ подає до суду на свого колишнього чоловіка

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Келлі Кларксон звинувачує свого колишнього чоловіка Брендона Блекстока та компанію його батька в укладенні несанкціонованих угод від її імені.

 

41-річна співачка подала перехресну скаргу проти 47-річного Блекстока, а також компанії його батька Нарвела Блекстока Starstruck Entertainment у Вищий суд округу Лос-Анджелес, повідомляє Rolling Stone.

 

Раніше вона виграла суд проти Блекстока, де його зобов'язали виплатити їй понад 2,6 мільйона доларів комісійних. У листопаді 2023 року співачка довела, що чоловік стягував з неї комісійні за бізнес-угоди, на які він не мав належної ліцензії.

 

Тепер Кларксон прагне і підтвердити початкове рішення, і розширити його на більший термін, оскільки Blackstock і Starstruck Entertainment подадуть апеляцію.

 

Пара розлучилася 2022 року, в них двоє дітей: дочка Рівер, дев'ять років, і син Ремінгтон, сім років. У Блекстока також є двоє старших дітей від попереднього шлюбу. Коли розлучення Кларксон і Блекстока було завершено, Келлі погодилася платити йому 45601 дол. аліментів на місяць, а також одноразову виплату в розмірі 1,3 мільйона доларів.

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter