Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Вінслет не подобається те, як вона зіграла в "Титаніку"

КІНО

08 квітня
198

Акторка розповіла, чому не любить передивлятися сцени зі своєю участю

Кейт Вінслет не подобається те, як вона зіграла в "Титаніку"

"Титанік" має багато прихильників у всьому світі, які обожнюють історію кохання 17-річної аристократки Рози (Кейт Вінслет) та художника Джека (Леонардо Ді Капріо). 

 

Кейт Вінслет стала популярною в кіноіндустрії, зокрема, й завдяки головній ролі у цій культовій мелодрамі. Втім, коли акторку запитали про сцену з фільму, яка їй не до вподоби, вона відповіла, що це кожна сцена за її участю.

 

«Я думаю: "Справді, справді? Ти зробила це саме так? Боже мій. Мій американський акцент  я не можу його слухати. Він жахливий"», — сказала артистка у відео для CNN 2012 року, яке знімали перед повторним випуском фільму у 3D.

 

Також знаменитість пояснила, що багато акторів суворо ставиться до своїх попередніх виступів. Здебільшого вони дуже самокритичні. «Мені важко дивитися будь-які фільми з моєю участю, але, переглядаючи "Титанік", я думаю: "О Боже, я хочу зробити це знову"», додала зірка.

 

Про це пише видання Bustle.


Нагадаємо, Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо зіграли головні ролі в культовій мелодрамі "Титанік". Фільм отримав 11 премій "Оскар" і став однією з найкасовіших стрічок у світі. Режисером кінокартини був Джеймс Кемерон. Він також зняв інші популярні фільми: "Аватар" (2009), "Термінатор" (1984), "Чужі" (1986), "Безодня" (1989), "Термінатор-2. Судний день" (1991), "Аватар: Шлях води" (2022) та багато інших.

 

Прем'єра фільму "Титанік" у США відбулася 19 грудня 1997 року. 

 


За рейтингом IMDb кінокартина отримала 7.9/10 балів.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter