Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Мосс засяяла на Тижні моди в Парижі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
22 червня 22:49
155
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Мосс у центрі уваги

Кейт Мосс засяяла на Тижні моди в Парижі

Життєві історії

 

Супермодель Кейт Мосс з'явилася на вечірці Dior під час Тижня моди в Парижі. Вона продемонструвала свою фігуру, обравши прозоре вбрання.

 

 

Кейт перетворила тротуар на подіум. Зірка одягнула чорний ансамбль із напівпрозорого мереживного боді та прозорої сукні. Жінка доповнила свій образ чорними підборами.

 

 

Кількома годинами раніше Кейт відвідала показ Homme Menswear разом з акторкою Демі Мур і колишнім футболістом Брукліном Бекхемом. Сидячи в першому ряду на показі, 50-річна супермодель трималася за руки з 37-річним фотографом Миколою фон Бісмарком. Кейт і Микола розпочали свій роман іще 2015 року й ніколи публічно не розлучалися, хоча чутки про їхній розрив ширилися в медіасфері, але такі припущення вони ніколи не підтверджували.

 

Роман із фотографом Миколою фон Бісмарком є не єдиним у біографії Кейт Мосс. Декілька років вона була одружена з гітаристом Джеймі Гінсом. Також у супермоделі є 21-річна донька Ліла Грейс Мосс Хек. Батьком дівчини є Джефферсон Ак, з яким Кейт Мосс зустрічалася на початку 2000 років. Також Кейт зустрічалася із Джонні Деппом, саме в цей період у неї виникли проблеми з наркотиками, які призвели до тривалого лікування в клініці.

 

Кар'єра Кейт Мосс розпочалась на початку 1990 років. Вона стала однією з найбільш упізнаваних моделей світу і співпрацювала з багатьма відомими брендами.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter