Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон відчуває підтримку короля Чарльза і британців

Люди

Дем'ян ГАЛАС
25 квітня 17:35
156
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Міддлтон і король Чарльз

Кейт Міддлтон відчуває підтримку короля Чарльза і британців

Життєві історії

 

 

Останні кілька днів показали глибину особливих стосунків принцеси Кейт і короля Чарльза. Це дуже особливі стосунки відтоді, як Кейт стала частиною королівської сім’ї. 


13 років тому всі бачили щасливі погляди принцеси і короля, теплі усмішки та підморгування в офіційних промовах. Але в ці дні величезна повага, з якою король Чарльз ставиться до своєї невістки, отримала публічне схвалення.


Цього року всіх приголомшила новина про те, що король і принцеса повинні пройти важке лікування від раку. Партнери в біді, вони опинилися в тій самій лікарні, лондонській клініці в Мерілебон. 

 


Між ними є постійний зв’язок, який допомагає боротися зі страшною хворобою. Вони діляться одне з одним своїми страхами, своїми знаннями боротьби з хворобою. Проте обоє вірять у перемогу над раком і продовження життя. Що може бути кращим за цю щемливу й щиру дружбу?

 

Кейт – молода мама і вона вірить, що зможе відійти від стресу усвідомлення діагнозу й подолає недугу. Принцеса також відчуває підтримку всіх британців, і це допомагає їй видужати. Вона вдячна всім, хто молиться за її здоров'я.


Нещодавно король запросив Кейт на ланч у Віндзорі. Це сталося наступного дня після того, як принцеса записала зворушливе відеозвернення до нації й розкрила страшну таємницю. Король Чарльз сказав своїй невістці, що пишається її мужністю. 


Принцеса Кейт підтримує фотографів-початківців. Можливо, ця справа відволіче її від стресу й додасть віри в життя. Вона допомагає фотографам усюди: в зонах військових дій, на подіумах моди, під час знімань новинних репортажів. Так пишуть про неї молоді репортери і журналісти британських медіа. 

 


https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter