Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон повернеться до королівських справ, адже почувається краще

Люди

Марія КАЛУШ
15 червня 10:13
192
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Міддлтон сповнена рішучості

Кейт Міддлтон повернеться до королівських справ, адже почувається краще

Життєві історії

 

 

Кейт Міддлтон "абсолютно сповнена рішучості" повернутися до королівських обов'язків, незважаючи на лікування від раку.


Незважаючи на попередні повідомлення про те, що Кейт Міддлтон, можливо, не повернеться до своїх службових справ, джерела стверджують, що вона "абсолютно сповнена рішучості" зробити це, коли почуватиметься краще.


42-річна принцеса Уельська зараз проходить курс профілактичної хіміотерапії після лікування від раку, яке, як повідомляють, "дуже виснажливе". Однак королівський експерт Кеті Ніколл стверджує, що Міддлтон "повернула ситуацію на краще". "Вона абсолютно сповнена рішучості повернутися до роботи, коли почуватиметься краще та отримає зелене світло від своїх лікарів", - сказала Ніколл. Хоча Міддлтон, імовірно, не з'явиться на таких заходах, як Trooping the Colour 15 червня, вона планує відновити свої громадські обов'язки якомога швидше.

 

 

Цікаві факти про Кейт Міддлтон.


У дитинстві Кейт Міддлтон мала прізвисько Squeak, що в перекладі з англійської означає "пищалка".

Кейт була капітаном з хокею на траві та ходила на змагання з легкої атлетики в школі. Її рекорд зі стрибків у висоту досі не побитий.

Кейт і Вільям познайомилися під час навчання в Університеті Сент-Ендрюс 2001 року. Їхні стосунки розпочалися лишеза декілька років. Пара розлучилася на короткий час 2007 року, але потім знову возз'єдналася.

Весілля Кейт і Вільяма 2011 року стало однією з найпопулярніших подій у світі. За церемонією спостерігали мільйони людей. У Кейт і Вільяма троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

Кейт активно провадить благодійність, зосереджуючись на таких питаннях, як психічне здоров'я, ранній розвиток дітей та залежність.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter