Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон потішила всіх своїх шанувальників, з'явившись на публіці

Факти

Степан ПАВЛІВ
25 вересня 10:02
210
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Міддлтон відвідала з чоловіком церкву

Кейт Міддлтон потішила всіх своїх шанувальників, з'явившись на публіці
Принцесса Міддлтон на прогулянці

Життєві історії

 

 

Принцесу помітили в автомобілі, коли вона їхала до церкви Крейті Кірк у Балморалі на службу. Принц Вільям був за кермом. Також в автівці були король Чарльз і королева Камілла, які сиділи на задньому сидінні.


Кейт нагадала про себе, здорову і щасливу, в стильному вбранні, натхненному осінню. На ній був капелюх з пером дичини темно-коричневого кольору (той самий, який вона носила торішнього серпня). Хоча можна було лише мигцем побачити її картатий блейзер, пильні шанувальники помітили, що це був коричневий блейзер з тартановими візерунками.


Мати трьох дітей прикрасила себе золотими сережками від Кассандри Гоад.

 


Якщо ви думаєте, що бачили це вбрання раніше, то, мабуть, маєте рацію! 2021 року Кейт була на різдвяній службі з чоловіком і трьома дітьми в такому ж блейзері. Під ним вона одягла чорну водолазку і коричневий капелюх в тон, щоб підкреслити образ.


Відвідування церкви  це перша публічна поява Кейт після того, як кілька тижнів тому вона оголосила, що завершила курс хіміотерапії. 9 вересня принцеса поділилася з усім світом щирим відео, в якому розповіла про свою боротьбу з раком.


Вона заявила: «Останні дев'ять місяців були неймовірно важкими для нас як для сім'ї. Життя, як ви знаєте, може змінитися в одну мить, і нам довелося знайти спосіб орієнтуватися в бурхливих водах і на невідомому шляху. Шлях раку складний, страшний і непередбачуваний для кожного, особливо для найближчих людей... Цей час нагадав нам з Вільямом про потребу замислитися і бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які так багато хто з нас часто сприймає як належне. Просто кохати і бути коханими».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter