Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон не отримала титулу принцеси від королеви Єлизавети II

Люди

Марія КАЛУШ
28 вересня 12:45
269
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Міддлтон і секрети королівського двору

Кейт Міддлтон не отримала титулу принцеси від королеви Єлизавети II
Таємниці Туманного Альбіону

Життєві історії

 

 

Хоча покійну королеву Єлизавету II і Кейт Міддлтон пов'язував дуже тісний зв'язок, який, схоже, з роками став іще міцнішим, покійна монархиня, як повідомляють, не хотіла робити невістку принцесою, коли та виходила заміж за її онука, принца Вільяма.


Згідно з повідомленнями, принц Вільям попросив свою бабусю надати його майбутній дружині титул принцеси після того, як вони офіційно одружилися у квітні 2011 року, але королева не виконала цього прохання. 


Замість того, щоб зробити Кейт Міддлтон принцесою 2011 року, покійна королева надала їй титул герцогині Кембриджської після королівського весілля. Вона також дала своєму онукові титул герцога Кембриджського.

 


Звичайно, принц Вільям і Кейт прийняли титул принца і принцеси Уельських (який раніше носили король Чарльз і покійна принцеса Діана) після смерті королеви у вересні 2022 року. Але чому Єлизавета ІІ не хотіла передавати титул принцеси ще 2011 року? Королівський придворний висловив свою думку...


У розмові з Telegraph королівський придворний розповів про розмову принца Вільяма зі своєю бабусею, яка відбулася напередодні королівського весілля. «Він сказав, що народився принцом Вільямом і хоче, щоб його і надалі так називали», нагадав придворний, маючи на увазі, що він хоче зберегти свій титул принца і не використовувати новий титул герцога Кембриджського.


«У Вільяма також були свої погляди на те, яке ім'я мала взяти Кейт. Він хоче, щоб Кейт стала принцесою Кетрін», продовжив придворний, перш ніж пояснити, що надання комусь титулу принцеси повністю залежить від монарха. І це рішення не дається легко! Тільки монарх може змінити правила, коли доходить до надання титулів принца і принцеси.

 


«Кейт простолюдинка і не може отримати титул, як «принцеса Катерина», сказав королівський історик Кеннет Роуз, посилаючись на королівські правила і традиції, повідомляє The Express.
Роуз додав: «Королева сама вирішує, який титул їй дати, і були один або два винятки». Він пригадав: «Коли помер принц Генрі, герцог Глостерський, королева дала герцогині Глостерській титул принцеси Аліси. Це було зроблено, щоб винагородити її за роки вірної служби».


Королева також зробила свого покійного чоловіка Філіпа «принцом Сполученого Королівства» 1957 року, після чого він став відомим як принц Філіп.


Королівський історик також припустив, що королева, можливо, не хотіла йти проти традиції і одразу робити свою нову онуку принцесою, оскільки боялася, що інші члени королівської сім'ї проситимуть про зміну титулу і підвищення статусу.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter