Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон не хоче відправляти свого первістка в Ітонський коледж

Факти

Марія КАЛУШ
02 вересня 15:06
277
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Міддлтон сперечається із принцом Вільямом

Кейт Міддлтон не хоче відправляти свого первістка в Ітонський коледж
Суперчка в королівській родині

Життєві історії

 

 

42-річний принц Вільям і 42-річна Кейт Міддлтон відправлять свого первістка в Ітонський коледж, престижну школу-пансіон вартістю 60 000 доларів на рік, яку раніше відвідували багато членів королівської сім'ї, зокрема принц Вільям і принц Гаррі. Принцеса Уельська не надто задоволена цим: нещодавно видання Ok! повідомило, що вона «не в захваті» від думки про те, що її первісток піде в коледж.


Кейт Міддлтон і принц Вільям, як повідомляють, розходяться в думках щодо освіти принца Джорджа. Згідно з повідомленнями, принц і принцеса Уельські сперечалися про освіту принца Джорджа протягом багатьох років Кейт, як повідомляють, навіть мала розбіжності з королем Чарльзом щодо виховання своїх дітей, але тепер, схоже, принц Уельський отримав свій шлях!


«Кейт довго не погоджувалася зі своїм чоловіком щодо того, щоб відправити його геть, навіть незважаючи на традицію», повідомило джерело в інтерв'ю InTouch Weekly торік, додавши, що, на їхню думку, частина їхніх розбіжностей пов'язана з тим, що вона може вважати школу-інтернат «задушливою» і такою, що не відповідає модернізації монархії, якої вони з чоловіком прагнуть досягти.


«Кейт вважає, що відправлення його в такий задушливий вищий навчальний заклад суперечить усім їхнім зусиллям з модернізації монархії, продовжило джерело. До того ж вона відчайдушно сумуватим за Джорджем». Вони з Вільямом сперечалися про це роками, але він нарешті переміг».

 


«Джордж хоче бути схожим на свого батька», стверджує королівський інсайдер, додаючи, що принцеса Уельська «нарешті поступилася» бажанням і чоловіка, і свого первістка, незважаючи на те, що сама має не найкращі спогади про школу-інтернат.


«Її серце досі розбите. Над нею жахливо знущалися в її першому інтернаті, і їй нестерпна думка про те, що Джордж страждає через це», поділився інсайдер.


І це ще не все, оскільки, як повідомляють, мама трьох дітей стурбована тим, що принц Вільям захоче, щоб інші двоє їхніх дітей  дев'ятирічна принцеса Шарлотта і шестирічний принц Луї також пішли до школи-інтернату, як стверджує джерело: «Є також побоювання, що Вільям наполягатиме на тому, щоб інших двох дітей відправили наступними».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter