Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Бланшетт у глибокому чорному костюмі на презентації свого серіалу

Факти

Степан СЕМКІВ
11 жовтня 16:30
147
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кейт Бланшетт і Саша Барон Коен

Кейт Бланшетт у глибокому чорному костюмі на презентації свого серіалу
Зіркова актриса на червоній доріжці

Життєві історії

 

 

Зіркові актори Кейт Бланшетт і Саша Барон Коен засвітились на прем’єрі їхнього нового серіалу трилера «Відмова від відповідальності». 55-річна актриса показалася у відвертому піджаку на заході, який відбувся в межах гала-вечора відкриття Лондонського кінофестивалю BFI.


Новий серіал Apple TV розповідає про Кетрін Рейвенскрофт (Бланшетт), телевізійну журналістку-документалістку, чия робота була побудована на розкритті порушень давно шанованих установ. Саша грає роль її чоловіка Роберта. 


Кейт поєднала піджак і широкі штани з ефектним золотим намистом із птахами та гострими підборами. Також вона обрала природний макіяж.

 


52-річний актор Саша одягнув затишний темно-синій джемпер, довгий коричневий жакет і штани чинос, коли вони позували разом. У новому серіалі трилерів Саша грає роль її чоловіка Роберта.


Саша Барон Коен з’явився в чудовому настрої, коли він блиснув осяйною усмішкою, перейшовши від проблем у стосунках після оголошення у квітні, що він тихо розлучився з дружиною Айлою Фішер після 14 років шлюбу.


Новий серіал розповідає про Кетрін Рейвенскрофт (Бланшетт), телевізійну журналістку-документалістку, чия робота була побудована на розкритті порушень давно шанованих установ. Заінтригована романом, Кетрін швидко виявляє, що все, що відбувається з нею, не вигадка, а радше відтворення того дня, коли Кетрін «стала заручницею темної таємниці, таємниці, яку знала лише одна людина, і ця людина мертва».


Кейт сяяла, позуючи для фотографій на червоній доріжці. Вона усміхалася, зустрічаючись із шанувальниками та роздаючи автографи. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter