Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Бланшетт презентує свою чорну комедію на Каннському кінофестивалі

Люди

Марія КАЛУШ
22 травня 11:15
207
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Бланшетт у новій ролі

Кейт Бланшетт презентує свою чорну комедію на Каннському кінофестивалі

Життєві історії

 

 

Кейт Бланшетт, австралійська кіно- та театральна акторка, продюсерка, «засвітилася» на червоній доріжці в Каннах. Зірка рекламувала свою чорну комедію «Чутки».


Сукня актриси від Louis Vuitton до підлоги була прикрашена кристалами й мала дуже гламурний вигляд. На цей захід Бланшетт стилізувала Елізабет Стюарт. Короткі рукави з розрізами додали нотку привабливості. 54-річна володарка премії «Оскар» доповнила образ вишуканими скульптурними діамантовими сережками та розкішними атласними туфлями з гострим носком від французького дому моди.

 

 

18 травня «Чутки» дебютували в Каннах для світової аудиторії. Сюжет фільму зосереджується навколо того, як світові лідери намагаються скласти спільну заяву щодо невизначеної глобальної кризи на G7. Проте вони губляться в густому лісі й потрапляють у тенета болотяних тіл. Упродовж своєї подорожі персонажі переживають складні емоції та стосунки. Бланшетт зіграє роль Хільди Ортманн, канцлера Німеччини.


Як зазначає Variety, фільм отримав бурхливі чотирихвилинні овації на Каннському кінофестивалі.


Довідка. 1997 року Бланшетт одружилася зі сценаристом Ендрю Аптоном, з яким вона зустрічалася рік після їхнього знайомства. Спочатку подружжя жило в Сіднеї, а невдовзі переїхало до Лондона. Невдовзі вони знову перебрались до Австралії. У пари троє рідних дітей (хлопців). 2015 року подружжя вдочерило дівчинку Едіт Вівіан Патрішу Аптон.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter