Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Катерина Осадча на 40-річчя поділилась, які зміни відбулись упродовж останнього року

Люди

13 вересня
111

Катерина Осадча на 40-річчя поділилась, які зміни відбулись упродовж останнього року

Катерина Осадча — українська телеведуча, відсвяткувала 12 вересня день народження та в інстаграм-дописі поділилася думками стосовно змін у житті впродовж останнього року.


Журналістка зізналася, що взагалі не відчуває, що їй уже 40 років. На її думку, на сьогодні є значно більші проблеми, ніж думати про вік.


"Сьогодні мені сорок. Це той самий дивний перехід у новий етап, якого я геть не відчуваю і всіх тих криз, жалю за роками тощо. (Хоча розповідали, що буде, але ні). Просто в нас так багато навколо проблем, що мої роки — це точно найменша проблема, тут би просто знати, що саме буде завтра і що воно настане. Я точно знаю, що вік не в паспорті, а всередині, а мені всередині суттєво менше років, але водночас уже є досвід життя, та з моїм характером цей досвід не додає спокою", — написала вона.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 

Фото: instagram.com/kosadcha/


Ведуча також розповіла про важливі зміни, що відбулись у її житті. Вона тішиться, що її проєкти, як-от "Знайти своїх" за рік набрав обертів, до того ж вона поділилась, як вони збирали кошти на будинок для багатодітної сім’ї.


"Я відміряю роки своїми днями народженнями, завжди він збігався з початком року навчального, так і залишилася звичка. Упродовж останнього року було так багато втілено, але переду ще більше", — прокоментувала Осадча.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Катерина також подякувала ЗСУ за те, що вона може зустріти день народження:


"У мене попереду так багато планів і справ, маленькі діти й ціла Україна, де нам відбудовувати та будувати найкрутішу країну у світі. Ну, а бажання я загадаю одне на нас —  усім перемоги. І тисячу разів сьогодні скажу ЗСУ, що я зустрічаю свої 40 вдома завдяки кожному герою".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter